Bileter eg har måla dette året

Seize the day. Seize the moment. My own legs have carried me to the top many times. Beautiful and a beauty for the soul, combined with sorrow and loss. That’s life.

Fantastisk moglegheit i fjellet!

Ulstein kommune har utvida og utbetra enda fleire universelt utforma stiar i fjellet. Det er mogleg å kome til på fleire fjell i kommunen med fantastisk utsikt for dei som er avhengig av rullestol. Dette benyttar eg meg av så ofte eg kan!

Kunstutstilling Grini Mølle, Oslo 4 mai 2019

Munn- og Fotmalende Kunstneres Forlag as arrangerte utstilling på Grini Mølle, Oslo laurdag 4 mai 2019!
70 originale måleri av kunstnarar frå 12 ulike land over heile  verda vart stilt ut. 5 av måleri var måla av kunstnarar med foten, resten var måla med munnen av kunstnaren!
Eg bidrog med 8 originale måleri og var tilstades under utstillinga.

Munn- og Fotmalende Kunsteres Forlag as

Kontakt oss

Det finnes mange ulike varianter av Lorem Ipsum, men majoriteten av disse har blitt tuklet med på et eller annet vis. Det være seg innlagt humor eller tilfeldig genererte ord som ser langt fra troverdige ut. Skal man bruke avsnitt av Lorem Ipsum må man være sikker på at det ikke skjuler seg noe pinlig midt i teksten. Lorem Ipsum-generatorer på internett har en tendens til å repetere forhåndsdefinerte biter av tekst, noe som gjør dette til den første rettmessige generatoren på nett. Den bruker en samling av over 200 latinske ord, kombinert med en håndfull av setningsstrukturer, som sammen genererer Lorem Ipsum som ser fornuftig ut. Ferdiggenerert Lorem Ipsum er derfor alltid fri for repetisjon, innlagt humor, ugjenkjennlige ordformer osv.

Top picture

Big picture

Footer title

Footer text